Welkom bij de appartementen van de "Oude Koolschuur"

Wij zijn op het moment bezig met het ontwikkelen van een nieuwe locatie met verschillende tijdelijke woonruimtes in het gebied tussen Hoorn, Alkmaar en Schagen. Deze locatie (op 5 minuten van Agriport Middenmeer) is helaas voorlopig nog niet beschikbaar. Bent u aannemer of uitvoerder? Dan mag u eerder contact met ons opnemen !

Update: volledig gemeubileerde woonruimte een persoon (of een stel) beschikbaar vanaf half april. Mail voor meer informatie naar info@oudekoolschuur.nl. Indicatie huur: 280 euro / week.

De Tuinderswoning

Dorpstraat 892 Oudkarspel

Deze compleet gerenoveerde (opgeleverd in 2017) woning beschikt over een woon-, eetkamer met open keuken, 1 slaapkamer en een luxe badkamer. Door de openslaande deuren heeft u direct toegang tot de tuin. De tuin is 30m² groot en heeft een terras, welke de hele dag in de zon staat. De keuken beschikt over een vaatwasser, magnetron en een oven. Op de begane grond is tevens een wasmachine / droger te vinden, daarnaast is de begane grond uitgerust met vloerverwarming. Boven bevindt zich de luxe badkamer met extra toilet en de slaapkamer. Op de overloop is plek voor een extra bed of bureau.De Tuinderswoning vlakbij Middenmeer Agriport in Opmeer is te huur voor maximaal 6 maanden.


Het Achterstik

Tijdelijk appartement het Achterstik

Deze bungalow heeft een totale oppervlakte van 54m² en beschikt over een woon-, eetkamer met open keuken, 2 slaapkamers (16m² en 7m²) en een luxe badkamer. Door de schuif-/kantelpui heeft u direct toegang tot de tuin. De tuin is 60m² groot en heeft een lekker groot terras. De tuin is gelegen op het zuid – westen en is volledig omheind. Op het terras staat een lounge set met vrij hangende parasol. Ook staat er een BBQ en een 6-persoons picknick tafel. Zoals gezegd is de woning luxe ingericht, zo is er een sauna en een wasmachine beschikbaar in de badkamer. De keuken beschikt over een vaatwasser, magnetron en een oven. Een parkeerplaats bevind zich aan de voorzijde op eigen terrein. Het is al gezegd maar:

Het Achterstik, vlakbij Agriport in Middenmeer, is te huur voor maximaal 6 maanden.


In een voormalige tuinderskas, zijn de tijdelijke (short stay) appartementen gelegen.
Aan de achterzijde Het Achterstik. Aan de voorzijde, in de voormalige bloemenwinkel zijn de appartementen Het Forus en De Studio gerealiseerd.
Deze woningen zijn recent volledig gerenoveerd, gemoderniseerd en aangepast aan de eisen van tegenwoordig. Alle appartementen zijn dus volledig ingericht en alle zijn voorzien van een alarminstallatie. Slechts kleding dient zelf te worden meegenomen. De huurprijzen zijn per 4 weken en hierin zijn inbegrepen: gas, water, internet en TV. Overige kosten worden achteraf maandelijks in rekening gebracht.

Deze woningen zijn bedoeld voor mensen die bijvoorbeeld in hun een relatie een time out nodig hebben. Mogelijk is uw relatie beëindigd en heeft u nog geen woning gevonden? Wij bieden tegen een heel redelijke prijs de woningen, volledig gemeubileerd en van alle gemakken voorzien, aan. De woningen zijn dus bedoeld voor tijdelijke bewoning. Het is niet toegestaan om u op dit adres in te schrijven bij de gemeente Langedijk. Check ook onze webiste voor het vestigen van arbeidsmigranten in Middenmeer. In de 6 maanden heeft u voldoende tijd om alles op een rijtje te zetten en wellicht op zoek te gaan naar een andere woning. Bent u op dus opzoek naar een tijdelijke woonruimte in de buurt van Alkmaar en nabij Schagen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Het Forus

Tijdelijke bewoning Het Forus

Deze tijdelijke woonruimte heeft op de begane grond een woon-, slaapkamer met open keuken en een grote badkamer. De badkamer is verder voorzien van een grote halfronde douche met massagedouche! Ook is hier het toilet, moderne wastafelmeubel en een was / droogmachine. De eerste verdieping is te bereiken via een vaste trap Deze vide heeft 2 afsluitbare ruimtes: een van 5m² en een van 12m². De keuken is uitgerust met een magnetron en oven. Dit appartement heeft een kleine parkeerplaats voor het huis. Er is een terras met tuinmeubilair; het terras is voor gezamenlijk gebruik met de bewoners van De Studio. Net als de andere appartementen is er een persoonlijke WiFi verbinding beschikbaar.

Net als Het Achterstik: Het Forus vlabij Hoorn is te huur voor maximaal 6 maanden.

De Studio

Tijdelijk wonen in Langeijk

Deze gezellige en knusse studio heeft een totale oppervlakte van 28m² en is efficiënt ingericht. Deze heeft een woonkamer met intieme ouderwetse bedstede. De open keuken heeft veel bergruimte en een grote combi oven. Ook heeft De Studio een luxe badkamer. De badkamer is voorzien van een luxe douchehoek met regendouche. Ook in dit appartement is een modern badmeubel te vinden evenals het zwevende toilet. Ook staat hier een wasmachine. De Studio heeft een ruime eigen parkeerplaats op eigen terrein. Het terras is voor gezamenlijk gebruik met de bewoners van Het Forus en is voorzien van vier comfortabele tuinstoelen en een bistrotafel.

Ook hier geldt: De Studio in Hoorn is te huur voor maximaal 6 maanden.